MenuMenu

LEVEN IN CHRISTUSReviews (0)

LEVEN IN CHRISTUS - BURGER, HANS - 9789051945515
Direct vanaf het begin van zijn theologische onderzoek werd Hans Burger gegrepen door de vraag wat het nu betekent dat we 'in Christus' zijn, zoals de Bijbel zegt.
Meer en meer is hij tot de ontdekking gekomen dat leven in Christus van wezenlijk belang is voor ieder mens.
In dit veelzijdige boek komen alle facetten van het leven van de Christen, in kerk en wereld, aan bod. Daarbij slaat Hans Burger bruggen naar verschillende christelijke tradities.

Bekijk hier de introductie op dit boek door de uitgever.

'Voorbij de waan van de dag en weer de volgende hype in christelijke kringen is dit boek de oase van diepgang en inspiratie die we nodig hebben om christen te zijn in deze tijd. Vanuit een diep doordachte en diep doorleefde identiteit in Christus alleen.' - Jos Douma, Gereformeerd vrijgemaakt predikant in Zwolle en auteur.

'Het is mijn gebed dat dit boek ertoe zal bijdragen dat de verschillende tradities hun identiteit in Christus meer en meer omarmen en dat wij al lerende naar elkaar zullen toegroeien.' - Wilkin van de Kamp, schrijver en voorganger.

'Dit is een katholiek boek dat de lijnen uitzet om over het volle heil in Christus te denken.' - Wim van Vlastuin, rector van het Hersteld Hervormd Seminarie en hoogleraar Theologie en Spiritualiteit aan de Vrije Universiteit

Hans Burger (1974) is docent Systematische Theologie aan de Theologische Universiteit Kampen. Hij studeerde theologie in Kampen en Zürich en promoveerde in 2008 op een proefschrift getiteld 'Being in Christ'.
Auteur:
BURGER, HANS
Prijs:
€ 27,50
Artikelnr:
9789051945515
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review