MenuMenu

GEBORGEN IN ZIJN HANDReviews (0)

GEBORGEN IN ZIJN HAND - 9789029720786
Geborgen in Zijn hand bevat voor iedere dag van het jaar een belofte en bemoediging uit de Bijbel. Geschreven in de zo kenmerkende stijl van GWV:

Honderden beloften staan er in de Bijbel. Voor wie? Voor alle mensen, niemand uitgezonderd. Maar daar moet je dan toch wel iets voor doen?
God heeft de wereld in Zijn hand, dat moeten we geloven. We zouden allemaal geen rustig moment meer hebben in deze chaotische wereld als dat niet zo was.
Sommige mensen noemden het 'noodlot', anderen 'de wet van de natuur', maar diep van binnen voelt elk mens de behoefte aan zekerheid, aan rust, aan veiligheid.
Wordt het dan niet hoog tijd om te weten wat die beloften inhouden voor ons leven en ook voor ons sterven?
Al is ons leven moeilijk of al loopt het ons mee in huwelijk, familie, vrienden en hebben we geen gebrek, er komt een einde aan het leven van ieder van ons. Dat weten we zeker. Weten we ook waar we naartoe gaan?
Is er wel een God?, vraagt iemand misschien.
Ga elke dag maar lezen wat Hij beloofd heeft en kies dan of je erbij wil horen. Hij wacht op ons, Hij houdt van ons, Hij is altijd bereikbaar! In Zijn handen ligt ons leven, nu en straks. Gaan we mee op reis, 365 dagen lang?
Prijs:
€ 12,99
Artikelnr:
9789029720786
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review