MenuMenu

LICHTINSLAGReviews (1)

LICHTINSLAG - GUETTA, JENNIFER - 9789490489755
Lichtinslag is het bloedstollende verhaal van een Bijbels archeologe die ontdekt hoe reëel de geestelijke wereld is - en hoe gevaarlijk. Een zoektocht die tot een adembenemende ontdekking leidt.
Auteur:
GUETTA, JENNIFER
Prijs:
€ 17,95
Artikelnr:
9789490489755
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (1)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Marleen Vos
Waargebeurd en indringend
03 februari 2021
In dit geweldige boek getuigt de schrijfster van overwinning over het kwaad, over de duisternis, over de onzichtbare machten en krachten waarover Jezus heeft gezegevierd! Jennifer geeft in dit boek een eerlijk, openhartig en moedig verslag van het hele proces waar zij en haar gezin doorheen zijn gegaan. Ontroerend is ook om te ontdekken wat er gebeurt in de geestelijke wereld als je van Jezus gaat getuigen: dan wordt het kwaad ontmaskerd en teniet gedaan!
Want onwetendheid en naïviteit t.o.v. de geestelijke wereld en hoe de tegenstander te werk gaat, maken dat je makkelijk kan worden meegenomen daarin en dit boek confronteert ons daarmee.
Het maakt je al lezend duidelijk hoe geweldig het is om in een levende relatie met Jezus te wandelen en wat het is om niet alleen in Hem te geloven, maar Hem ook Heer over je leven te laten zijn. In alles komt naar voren hoe groot en machtig God is. Kortom: lees dit boek!