MenuMenu

RAADSELS OM DE DRAKENSBERGENReviews (0)

RAADSELS OM DE DRAKENSBERGEN - HIDDING, J. - 9789033609077
Fotograaf Theodoor Smit heeft zijn neef Edward gevraagd zijn chauffeur te zijn in het Kruger Wildpark. Edward gaat graag op dat verzoek in en vertrekt met zijn vriend Wielema naar Bulawayo, waar oom theodoor op hem wacht. Onderweg krijgen ze een ongeluk en komen terecht in de woning van een farmer. Daar luistert Edward een wel heel bijzonder gesprek af, wat het begin is van een reeks merkwaardige avonturen...
Wielema en oom Theodoor weigeren te geloven dat er iets aan de hand is. Maar hoe kan het dat het famersgezin zulke dure spullen heeft kunnen aanschaffen nu het land lijdt onder grote droogte?
Terwijl oom Theodoor foto's maakt van de prachtige Afrikaanse natuur blijft Edward zich afvragen wat er aan de hand is. Welke plannen heeft de bestuurder van de vuilbruine auto en welke rol speelt de Zoeloe die 's nachts in het Wildpark opduikt? Heeft dit alles misschien iets te maken met het verhaal dat hij onderweg hoort over een diamantroof?
Raadsels stapelen zich op en uiteindelijk kunnen zelfs Wielema en oom Theodoor niet meer ontkennen dat er iets niet in de haak is. Maar zal Edward nog op tijd de juiste antwoorden kunnen vinden?

Dit is het derde deel in de Edward Smitserie
Auteur:
HIDDING, J.
Prijs:
€ 3,95
Artikelnr:
9789033609077
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review