MenuMenu

DICHTERBIJ DAN JE DENKTReviews (1)

DICHTERBIJ DAN JE DENKT - MUSSER, ELIZABETH - 9789029725323
Als we luisteren naar wat God te zeggen heeft, brengt hij mensen op ons pad die we kunnen helpen, zei Elizabeth Musser in een interview.

Dat is wat er gebeurt in Dichterbij dan je denkt . Nan Fitten is nog jong en moeder van 3 kinderen, als ze weduwe wordt. Ondanks haar verdriet  probeert zij samen met haar kinderen haar leven weer op de rails te krijgen. In deze moeilijke tijd ontmoet zij de tiener CeeCee. Terwijl ze CeeCee probeert te helpen, ontdekt Nan een verband tussen slavernij in het verleden en het heden.

Het verhaal van Nan en CeeCee wordt afgewisseld met de ontroerende geschiedenis van Clara, een slavenmeisje dat slachtoffer wordt van haar eigenaar.

Dichterbij dan je denkt volgt het verhaal van deze drie opmerkelijke jonge vrouwen. Twee uit de 21e eeuw en één uit de 19e eeuw, zij proberen wat van hun leven te maken temidden van grote veranderingen en tegenspoed.
Ondanks verdriet en tegenspoed leren deze vrouwen hun vertrouwen opnieuw op God te stellen.
Uiteindelijk stelt Nan vast dat er geen toevalligheden in het leven bestaan en dat God alles bestuurt. Dat Hij zelfs haar diepste pijn kan gebruiken ten goede.

De Auteur
Elizabeth Musser ontdekte al jong dat zij schrijfster wilde worden. Ze is opgegroeid in Amerika en studeerde Frans en Engels aan de Vanderbilt University in Nashville.
Tijdens een stage in Frankrijk heeft zij haar man leren kennen. Samen met haar man heeft zij een kerk opgezet in Montpellier. Ze woont in Lyon en is moeder van 2 zoons.

Eerdere titels die van haar hand verschenen zijn o.a. Aan de andere kant, de Algerije Trilogie, Het huis op de heuvel en Sinds ik jou ken.
Auteur:
MUSSER, ELIZABETH
Prijs:
€ 15,00
Artikelnr:
9789029725323
Dit artikel is niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
In winkelwagen
Reviews (1)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Caroline
dichterbij dan je denkt ( Elizabeth Musser)
01 juni 2017
Een geweldig boek waarin je leest dat de slavernij /mensenhandel die er vroeger was, in een bepaalde vorm ook nu nog voorkomt. Door de prettige schrijfstijl kun je je helemaal inleven in de levens van zowel Clara ( rond 1855-1870) als die van Nan en CeeCee in het heden.
Het is weer een erg meeslepend boek van Musser, ik vond het echt jammer dat ik het uit had.