MenuMenu

TROTS EN VOOROORDEEL DWARSLIGGERReviews (0)

TROTS EN VOOROORDEEL DWARSLIGGER - AUSTEN, JANE - 9789049805197
Dwarsligger 172

Trots en vooroordeel' ( 'Pride and Prejudice') van Jane Austen is het wereldberoemde liefdesverhaal over Elizabeth Bennet en Mr Darcy.

Voor de vijf dochters van de familie Bennet bestaat er maaréén carrière: het huwelijk. De komst van twee rijke, knappe en huwbare jongemannen veroorzaakt dan ook de nodige opwinding in de familie en sociale omgeving. Voordat het verhaal tot een gelukkig einde kan worden gebracht moet de slimme en levendige Elizabeth haar vooroordelen tegenover mister Darcy overwinnen, die op zijn beurt zijn overweldigende trots naast zich neer moet leggen.
De romantische komedie 'Trots en vooroordeel' ( 'Pride and Prejudice') van Jane Austen heeft het hart gestolen van vele generaties lezers. Met snedige humor ontleedt de schrijfster feilloos de mores van de Britseupper class uit het eind van de achttiende eeuw. De botsing tussen trots en vooroordeel en tussen sociale mobiliteit en starre hiërarchie is nooit ontroerender en komischer beschreven dan door Jane Austen. Het boek werd vele malen succesvol verfilmd.
2017 is het Jane Austen-jaar, het is dan tweehonderd jaar geleden dat de schrijfster overleed.
Auteur:
AUSTEN, JANE
Prijs:
13,99
Artikelnr:
9789049805197
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review