Menu Menu

PANIEK Reviews (0)

PANIEK - BAAN, JACQUES VAN DE - 9789033129001
Paniek is een spannende roman over een actueel probleem.

Jacques van de Baan baseert zich op feiten en wetenschappelijke onderzoeken, die als bronvermelding achter in het boek zijn opgenomen.

Nederland wordt overspoeld door een golf van hersenvliesontsteking, hoofdpijn en oververmoeidheid. Dieren worden agressief en vallen mensen aan. Reinier Visser, analist bij de veiligheidsdienst, staat voor een raadsel. Dat raadsel wordt groter als op de Noordzee onverklaarbare dingen gebeuren en schepen zonder aantoonbare reden zinken. Reinier gaat met een team analisten achter de schermen op zoek naar de oorzaak. Hij stuit op een uiterst gevoelige zaak met invloeden tot op het hoogste niveau. Jasmijn Hoogendijk, vriendin van Reinier, doet als wetenschapper onderzoek op de Noordzee. De problemen die zij daar voorziet, brengen de kustlanden van West-Europa in dodelijk gevaar. Als de bedreigingen op zee en aan land samenkomen en escaleren, is de paniek niet te overzien.

Jacques van de Baan (1971) is de auteur van meerdere romans die zich kenmerken door een goede combinatie van spanning en christelijke boodschap.

Auteur:
BAAN, JACQUES VAN DE
Pagina's:
314 pagina's
Artikelnr:
9789033129001
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,90
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review