Menu Menu

BASISSCHOOLAGENDA 2019-2020 KONINGSHUIS Reviews (0)

Aan basisschoolleerlingen / directie / leerkrachten vanaf groep 5,

Het is belangrijk wanneer kinderen ook vroeg leren plannen. Van groot belang is,dat er van tevoren voldoende geoefend wordt, zodat het aanleren niet blijft liggen tot op de laatste dag. Dan kunnen ze veel beter onthouden wat ze weten moeten.Vandaar deze nieuwe studieplanner voor de basisschool. Het concept is afkomstig van een Rijssense basisschool, de Haarschool, die hier al jaren ervaring mee heeft.

Een directeur schreef ons recent:

'Beste meneer/mevrouw,

Wij zijn erg content met de opzet van de agenda. De mogelijkheid om te plannen is functioneel. Ik gebruik zelf meerdere kleuren om het verschil tussen het huiswerk en de planning weer te geven. Ik gebruik blauw voor het opschrijven van het huiswerkmoment en rood voor het plannen, wanneer je het huiswerk gaat uitvoeren. Zo krijg je overzicht en leren de leerlingen beter omgaan met hun huiswerk. Wij zijn er tevreden over en hopen dat u ook voor het nieuwe cursusjaar weer zo'n agenda beschikbaar hebt.

We zijn ook blij met de beschikbaarheid van het pdf-document van de agenda. Ik gebruik dit op het digibord om samen de agenda in te kunnen vullen. Graag zouden we daar in het nieuwe jaar weer gebruik van willen maken.'Hoe werkt deze huiswerkplanner?

1. Jouw meester of juf geeft huiswerk op voor een bepaalde datum.

2. In de meest linker kolom schrijf je het vak op.

3. Horizontaal ernaast schrijf je onder de dag het huiswerk wat geleerd moet worden. Doe dat in blauw.

4. Drie werkdagen voordat het huiswerk overhoord wordt, ga je de helft van het huiswerk twee keer hardop lezen en de helft van de opdrachten maken. Je schrijft dat op met potlood of een andere kleur pen, zoals op jouw school wordt afgesproken.

5. Twee dagen ervoor ga de andere helft van je huiswerk hardop lezen en de rest afmaken.

6. Een dag ervoor herhaal je heel de leerstof, net zo lang tot je het huiswerk kent.

Op school wordt het huiswerk overhoord. Als je goed van tevoren geoefend hebt, zal het best goed lukken! Veel succes met deze huiswerkplanner & agenda.

Tip: gebruik deze studieplanner gelijk als jouw agenda. Dan vergeet je zeker niets wat voor jou belangrijk is.Verdere bijzonderheden:

1. Formaat 17x17 cm.

2. Bindwijze: wire-o

3. Aantal pagina's 138

4. Introductieprijs bij afname van 10 ex. of meer: 6,95

5. Het digitale bestand kunt u opvragen
Uitvoering:
ringband
Artikelnr:
9789461151469
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
6,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review