MenuMenu

MET PETRUS OP WEGReviews (0)

MET PETRUS OP WEG - BERG, W.P. VAN DEN / IJMKER, JANNE - 9789082229318
1 Petrus vanuit het perspectief van het Exodusverhaal
Willem Pieter van den Berg en Janne IJmker


'Met Petrus op weg' leest heel gemakkelijk en neemt de lezer mee in Petrus’ uitleg van Gods weg en bedoeling met ons leven. Juist als het allemaal niet zo gladjes verloopt in het leven en er allerlei vragen of twijfels bij ons opkomen. Heel bijzonder is dat Petrus het Exodusverhaal gebruikt om duidelijk te maken dat God christenen juist door het leven met zijn moeilijkheden en vragen, wil vormen tot goede en gezonde volgelingen van Jezus. Petrus gebruikt de weg van het volk Israël door de woestijn als parallel.
Door de vele voorbeelden uit het leven van de auteurs wordt 1 Petrus makkelijk toepasbaar voor de lezers die ook aanlopen tegen hun eigen en andermans moeiten in het leven.

In het boek zijn vele jaren van onderzoek, cursus-geven en preken verwerkt. Het is gedrukt in full colour met veel foto's, toelichtingen en ruimte voor aantekeningen.

De foto op de voorkant is genomen in het Pantheon in Rome. Door de opening in het dak worden mensen in de duistere ruimte soms toch opeens in een helder licht geplaatst. De rode Volvo Amazone op de achterkant, en de restauratie ervan, wordt in het boek telkens als voorbeeld gebruikt voor het herstelproces in het leven van de geadresseerden, waarover Petrus schrijft in de brief en waarmee hij de gelovigen wil bemoedigen.

Met dit boek hopen de auteurs ook anderen enthousiast te maken over Petrus' praktische uitleg van het leven met God.

Twee reacties van lezers:
‘Heb gisteravond en vanmorgen al weer veel gelezen in je boek…..kan hem niet neerleggen…leest als een trein ….prachtige en ontroerende stukken bij die mijn hart raakten.’

‘Hoi Willem Pieter, gisteravond voor het slapen gaan even begonnen in het 1e hoofdstuk, dat heb ik in 1x uitgelezen en heb zin om vanavond verder te gaan...’

208 pagina's
Auteur:
BERG, W.P. VAN DEN / IJMKER, JANNE
Prijs:
€ 16,50
Artikelnr:
9789082229318
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review