Menu Menu
Werken bij ETZ | de Schuilplaats

Werken bij ETZ | de Schuilplaats Werken bij ETZ | de Schuilplaats menu

ETZ: Boekhandel, Uitgeverij en Verzendafdeling


Boekhandel de Schuilplaats maakt deel uit van stichting Evangelische Tractaatzending. ETZ heeft tot doel om de bijbelse boodschap te verspreiden of verspreiding door anderen te ondersteunen.  Dit wordt gerealiseerd door het uitgeven van eigen materiaal en ook door (lectuur)projecten van anderen te ondersteunen. De Verzendafdeling handelt bestellingen af van onze 2 webwinkels.

Het werk binnen ETZ en de Schuilplaats wordt hoofdzakelijk gedaan door medewerkers die zich onbetaald inzetten voor deze missie. Er zijn enkele betaalde functies.

Betaald werk


Bij ETZ | de Schuilplaats werken enkele professionals voor assortimentsbeheer, verkoop, administratie en online zaken. Eventuele vacatures vind je onder 'Vacatures'.

Onbetaald werk


Bij ETZ | de Schuilplaats werken zo'n 40 mensen die bovengenoemde doelen mogelijk maken door onbetaald mee te werken in onze winkel of in andere functies binnen onze organisatie (in- en uitpakken, schoonmaken, administratief werk etc. )

Stages


ETZ | de Schuilplaats heeft op dit moment geen mogelijkheden om stageplekken te bieden voor de winkel- en verkoop functies. Neem voor langere MBO of HBO stages (minimaal 6 maanden) op het gebied van marketing en e-commerce contact op met Erik Verhagen (e.verhagen@schuilplaatsboeken.nl)

Verder praten?


Wij komen graag in contact met personen die belangstelling hebben voor een plek als vrijwilliger. Wij hebben hiervoor enkele uitgangspunten geformuleerd.
- u wilt van harte betrokken zijn bij de verspreiding van het Evangelie zoals we dit kennen uit de Bijbel
- u bent minimaal 4 uur per week beschikbaar
- u heeft de intentie om voor zich voor langere tijd beschikbaar te stellen. Tijdelijk vrijwilligers werk, bij voorbeeld als overbrugging tussen verschillende functies, is bij ons niet mogelijk.

Alvorens met elkaar een samenwerking aan te gaan, voeren we eerst een of meer oriënterende gesprekken.

Wij begrijpen dat niet iedereen in de omstandigheden verkeert om onbetaald werk de doen. Wij hebben dan ook alle begrip als u betaald werk  zoekt. Wij kunnen u daarbij niet helpen, maar wensen u wel veel succes toe bij het vinden van een passende baan. Zoekt u wel een plek als vrijwilliger en kunt u instemmen met bovenstaande uitgangspunten, dan staan wij in principe open voor een oriënterend gesprek. U kunt contact opnemen met mevr T. Bot.