Menu Menu

BIJBELS DAGBOEK 2023 GROOT FORMAAT Reviews (0)

BIJBELS DAGBOEK 2023 GROOT FORMAAT - 9789055606023

Grote letter

Bijbels dagboek 2023 Kracht voor elke dag is een compleet en gevarieerd dagboek en is verkrijgbaar in twee formaten. Dit is de grote letter editie.

Dit succesvolle dagboek staat vol afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen. Ook is een handig register opgenomen waarmee u de gebruikte bijbelgedeelten weer makkelijk terug kunt vinden.

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.

Met bijdragen van Arthur Alderliesten, Wim de Bruin, Paul Egberts, Willem Griffioen, Lyanne de Haan-Wilts, Karin Koelewijn, Henk Koppelaar, ds. Marc Nabie, Martine Oldhoff, Neeltje Rietveld-de Jong, Jeroen Stomphorst en Alexander Veerman.
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
378 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789055606023
NSTC:
501491197   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
14,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review