Menu Menu

HET AANZIEN VAN 2016 Reviews (0)

HET AANZIEN VAN 2016 - BREE, HAN VAN - 9789000352029
Het enige complete jaaroverzicht
 
Het aanzien van 2016geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2016.

Uitgebreid aandacht voor: de aanslagen in Brussel, de strijd tegen IS, de voortzetting van de oorlog in Syrië en de aanhoudende vluchtelingenproblematiek, en ook voor het raadgevende referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne, het door WHO uitroepen van een internationale noodtoestand vanwege het zika-virus, de eerste directe detectie van zwaartekrachtsgolven, het verbod op gratis plastic boodschappentasjes, het treinongeluk bij Dalfsen, het overlijden van Johan Cruijff, Jaap van Zweden als chef-dirigent van de New York Philharmonic, viering van vijftien jaar homohuwelijk in Nederland, het schandaal van de Panama Papers, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, het Europees kampioenschap voetbal, de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, en uiteraard ander groot of opmerkelijk nieuws.

InHet aanzien van 2016geeft Han van Bree weer een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn geprezen en bekende manier: direct, verhelderend en met de nodige humor.

‘Het aanzien vanis de baas van de geschiedenis.’NRC Handelsblad

Han van Breeis historicus en al ruim dertig jaar betrokken bijHet aanzien van. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken, waaronderDe weemoedjaren, over Nederland tijdens de wederopbouw, en de bestsellerBeatrix– koningin der Nederlanden.
Auteur:
BREE, HAN VAN
Serie:
Het aanzien van  Bekijk serie
Pagina's:
192 pagina's
NUR code:
Geschiedenis algemeen (680)
Artikelnr:
9789000352029
NSTC:
500067424   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
20,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review