MenuMenu

HET AANZIEN VAN 2021Reviews (0)Reserveer

HET AANZIEN VAN 2021 - BREE, HAN VAN - 9789000368273

Han van Bree blikt terug op het jaar 2021 – 60e jaargang van Het aanzien van

In Het aanzien van 2021 geeft Han van Bree op zijn bekende en veelgeprezen manier een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws: direct, verhelderend en met humor.

De opvallendste nieuwsverhalen uit binnen- en buitenland van het hele jaar komen aan bod, voorzien van de beste foto's. Naast wereldschokkende gebeurtenissen ook ruimschoots aandacht voor rages, sport en cultuur.

Een greep uit de inhoud:
coronavaccinaties van startVS opgeschud door bestorming Capitoolkabinet Rutte-III treedt af vanwege toeslagenaffaireJoe Biden geïnaugureerdenorme schade na avondklokrellenAleksej Navalny opgepaktstaatsgreep in Myanmarbasisscholen weer openoud-president Trump vrijgesprokende Perseverance landt op MarsHarry en Meghan beschuldigen Brits koningshuis van racismeEver Given blokkeert SuezkanaalD66 wint in Kamerverkiezingenrellen in Noord-IerlandWout van Aert wint Amstel Gold RaceBritse prins Philip overledenonderzeeër vermist in Indonesiëoplaaiend geweld tussen Israël en HamasEK Voetbal 2020discussie over doorgaan Olympische Spelen
Auteur:
BREE, HAN VAN
Prijs:
20,99
Artikelnr:
9789000368273
Status:
Nog niet verschenen, binnenkort op voorraad
Dit artikel is nog niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review