MenuMenu

OP WEG NAAR ZONSOPGANGReviews (0)

OP WEG NAAR ZONSOPGANG - CAMDEN, ELIZABETH - 9789064512452
Zijn ze voorbereid op de onverwachte gebeurtenissen en het avontuur dat hun wacht?
Julia Broeder heeft nog maar zes maanden te gaan tot haar afstuderen van de Women’s Medical College of Pennsylvania, als een impulsieve beslissing uit de hand loopt en ze van de universiteit wordt gestuurd. Niet bereid om haar droom, om als zendingsarts de wereld over te reizen, zomaar op te geven, rest haar slechts één optie: een beroep doen op de goedheid van Ashton Carlyle.

De formele Ashton is niet bepaald blij wanneer Julia in zijn New Yorkse kantoor verschijnt en om zijn hulp vraagt. Als jurist van de wereldberoemde Vandermark Scheepvaartmaatschappij is hij onder meer belast met het beheer van Dierenpark en moet hij ervoor zorgen dat de Broeders, die al sinds jaar en dag in dienst zijn van de Vandermarks, niets tekortkomen. Ashton voelt er echter niets voor om Julia’s probleem op te lossen en wijst haar de deur.
De patriarch van de familie Vandermark denkt daar echter anders over en na een scherpe reprimande, zit er voor Ashton niets anders op dan Julia te helpen weer tot de universiteit te worden toegelaten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

In deze novelle laat Elizabeth Camden de lezers kennismaken met Dierenpark, een groot landgoed in de Hudson-vallei, en de raadselachtige Vandermark-familie. Inclusief een voorproefje op Wachten op het morgenlicht, het verhaal over Sophie van Riijn, Quentin Vandermark en de erfenis van Dierenpark dat in de loop van 2018 zal verschijnen.
Auteur:
CAMDEN, ELIZABETH
Prijs:
9,95
Artikelnr:
9789064512452
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review