Menu Menu

GEREEDSCHAPSKIST VAN DE HEILIGE GEEST Reviews (0)

GEREEDSCHAPSKIST VAN DE HEILIGE GEEST - CAMPEN, M.M. VAN - 9789088970122
Jezus beloofde dat iedereen die in Hem gelooft de volgende tekenen zal doen: demonen uitdrijven, spreken in onbekende talen en zieken gezond maken.

In 1 Korinthe 12 noemt Paulus nog zes andere Geestesgaven die God aan de gemeente, als het lichaam van Christus, wil geven. Het zijn gereedschappen waarmee we onze bediening kunnen uitvoeren in afhankelijkheid van de Geest.

Als Jezus ons die Geestesgaven heeft beloofd, waarom zie we er dan nu zo weinig van? Hoe functioneerden die gaven eigenlijk in de tijd van Jezus, bij de eerste christen gemeenten en in de kerkgeschiedenis? En hoe zouden we ze nu kunnen en moeten gebruiken? Dit bijbelstudieboek is geschilt voor persoonlijke of gezamenlijke zoektocht naar de betekenis van de Geestesgaven in het verleden, het heden en de toekomst.

Ds. M.M. van Campen (1965) diende achtereenvolgens de gemeenten te Goudswaard in de Hoekse Waard en de gemeente van Hedel in de Bommelerwaard. Sinds augustus 2005 is hij predikant van de Maranathakerk in Rotterdam-Zuid. De eindredactie is verzorgd door W.Herwig-Donker; auteur, tekstschrijver en redacteur.
Auteur:
CAMPEN, M.M. VAN
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
148 pagina's
NUR code:
Theologie algemeen (700)
Artikelnr:
9789088970122
NSTC:
500291480   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
9,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review