Menu Menu

VERBONDEN MET DE STERREN Reviews (0)

VERBONDEN MET DE STERREN - COSSETTE, CONNILYN - 9789064512353
'Verbonden met de sterren' is volgens de Library Journal meeslepende Bijbelse fictie… wees er zeker van dat u wordt meegevoerd in het verhaal geschreven door deze nieuwe veelbelovende auteur,’  

Als slavin verkocht door haar vader en in de steek gelaten door de man met wie ze zou trouwen, moet de jonge Egyptische Kyra haar meesteres dienen die er genoegen in schept haar te vernederen. Kyra is erbij als verschrikkelijke plagen Egypte treffen.

Ze kiest ervoor om met de Hebreeërs mee te trekken, leert haar vertrouwen op een voor haar vreemde God te stellen en voelt zich aangetrokken door een man die haar volk minacht. Alles wat ze kende, laat ze achter zich en ze komt terecht in de woestijn waar vele beproevingen wachten…

Keert ze terug naar Egypte of geeft ze haar leven en toekomst over in de handen van Yahweh, de God van de Hebreeërs?

Wanneer ze haar twee kinderen geen thuisonderwijs geeft, schrijft Connilyn Cossette opmerkingen op een stukje papier, mompelt ze over haar denkbeeldige vrienden en leest ze onbekende historische boeken, die niet meer gedrukt worden. Ze doet niets liever dan graven in de rijke, oude wereld van de Bijbel en het ontdekken van begraven kleinoden van de genade die naar de Heer Jezus wijzen.
Haar roman Verbonden aan de sterren won in 2013 de Frasier Contest en bereikte in 2013 de halve finale van de ACFW Genesis Contest van 2013. Ze is geboren aan de noordwestkust van de Verenigde Staten, en woont nu in de buurt van Dallas, Texas.
Auteur:
COSSETTE, CONNILYN
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
336 pagina's
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789064512353
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
20,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten