MenuMenu

DE ARK VAN NOACHReviews (0)

DE ARK VAN NOACH - 9789491383021
Frisse blik op eeuwenoud verhaal
Het is bepaald geen eenvoudig verhaal: Noach die in opdracht van God een boot bouwt en zo aan de ondergang van de wereld ontkomt. Toch spreekt dit verhaal kinderen keer op keer weer aan. Alleen al door de hoeveelheid dieren die in het verhaal voorkomen, heb je steeds weer de aandacht van de allerkleinsten.

Sanne te Loo weet met waterverftechniek de verschillende sferen prachtig neer te zetten: de dreiging van het naderende noodweer, de gezellige beestenboel op het schip en de verwachting bij het uitvliegen van de duif. De watermassa's zijn tastbaar, en de zon lijkt werkelijk door te breken.

Over de illustrator:
Sanne te Loo schrijft en illustreert sinds 2001 kinderboeken. Van haar­verscheen o.a.'Kleine Vis'en'Gewoon Fien'. Ze illustreerde ook het prentenboek'De kleren van Sinterklaas', van meesterverteller Paul Biegel. Afgelopen jaar verscheen'De schoenen van de zeemeermin'.

'Te Loo, die al eerder opviel met'Kleine Vis'en'Ping Li en zijn vlieger', heeft een rijke, licht naïeve aquarelleerstijl met een subtiele ironische ondertoon. (...) Precies goed.'
Pjotr van Lenteren over'Gewoon Fien'
Prijs:
€ 29,95
Artikelnr:
9789491383021
Dit artikel is niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review