Menu Menu

OKER Reviews (0)

OKER - ELIAS, ROBIN - 9789033801518
Oker is een literaire roman met waargebeurde elementen.
Een Nederlands echtpaar vertrekt met hun vierjarige dochtertje voor enige tijd naar Californië. Het avontuur van zo'n langer verblijf in een onbekende wereld, het plezier van rondreizen door gevarieerde landschappen - het wordt overschaduwd door een droefheid die zij in stilte samen met zich meedragen.

Op ontroerende wijze beschrijft Oker hoe het gezin zijn plek vindt op vreemde bodem. In prachtige zinnen wordt de lezer meegenomen in het Route 66-gevoel, maar ook in de pijn die onderweg niet van hun zijde wijkt.
Het eindeloze okergele landschap, de afwisseling van spectaculair mooie bergen en ontzagwekkend diepe kloven - dit alles vormt het ruwe decor voor een verhaal over liefde die volhoudt onder moeilijke omstandigheden.

Oker is een beschouwend, maar ook luchtig en avontuurlijk boek. Een lach, een traan, een weg...

Robin Elias is de gezamenlijke schrijversnaam van David Onnekink en Martine Veldhuizen. Oker is hun verhaal, onder woorden gebracht in een literaire vorm die ruimte laat voor verbeelding en verwondering. Een literaire roman als het leven zelf: boeiend, uitdagend, maar soms ook hartbrekend.

Auteur:
ELIAS, ROBIN
Uitvoering:
hardcover
Pagina's:
199 pagina's
NUR code:
Literaire fictie algemeen (300)
Artikelnr:
9789033801518
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
15,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review