Menu Menu

ESSENCIO BUSINESS AGENDA 2024 Reviews (0) Reserveer

ESSENCIO BUSINESS AGENDA 2024 - ESSENCIO - 9789491808890
Jouw werk en afspraken organiseren vanuit rust en ruimte? Ontdek de Essencio Business Agenda 2024: een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. Iedere week word je uitgenodigd om na te denken over een quote, reflectievraag of note-to-self.

Laat je inspireren door de thema’s die samenkomen in deze agenda: silence, nature, joy, growth en mindstyle. Zo daagt de Engelstalige Business Agenda je uit tot groei en ontwikkeling, zonder je af te leiden van waar het echt om gaat: het organiseren van je waardevolle tijd.

Dankzij de handige indeling, waarbij iedere week gespreid is over twee pagina’s, heb je veel schrijfruimte voor al je afspraken en to-do’s. Je kunt deze dagelijks zelfs per half uur noteren. Achterin vind je ook een extra notitieboek van 48 pagina (gelinieerd, geruit en blanco).

Het is een luxe én eenvoudige agenda met een stevige omslag, die makkelijk is mee te nemen onderweg. Geniet van het verfijnde ontwerp met rustige natuurbeelden. De twee leeslinten, het bewaarvak achterin en het dichtbindelastiek maken deze unieke agenda helemaal af.

Ook verkrijgbaar in dezelfde reeks: Essencio Agenda Groot (A5) en Klein (A6), en de Essencio Familieplanner. Ken jij ze al?
Auteur:
ESSENCIO
Artikelnr:
9789491808890
NSTC:
501529732   Bekijk andere edities
Status:
Nog niet verschenen, binnenkort op voorraad
Dit artikel is nog niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Prijs:
21,95
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review