MenuMenu

Follow the reader

Waarom?


Als je leest raakt de oppervlakkige digitale wereld naar de achtergrond en en kom je toe aan diepgang of gewoon aan ontspanning. Lezers doen een investering in hun persoonlijke mentale hygiëne. Verdieping en een lenige geest is wat de lezer terugkrijgt voor wat mij met concentratie en aandacht volbrengt. Aandacht... het is ongeveer het meest schaarse goed geworden  dat je kunt bedenken

Zo vroeg mogelijk


Het aantal onderzoeken dat uitwijst dat lezen van groot belang is, vooral in de ontwikkeling van kinderen, is haast niet meer te tellen. Het helpt om  allerlei gebieden beter te presteren, zelfstandig te denken en te handelen. Wie wil dat nou niet voor zijn of haar kind?

Lekker mono


Identiteitsfraude, hackers die en masse creditcardgegevens stelen en Facebook dat persoonlijke data weggeeft. De witte broodsweken van de consument en digitale technologie zijn voorbij, stelt David Sax, auteur van The Revenge of Analog. Bovendien is leesvaardigheid zo ongeveer het beste wapen tegen nepnieuws.

Dus. Follow the reader.

In onze blogs verkennen wij, zelfstandig of in samenspraak met collega's, ontwikkelingen in de wereld van het (christelijke) boek.
Nieuwsoverzicht

Wat wij zien op de London Book Fair

Geplaatst op: 16-03-2019
Vanuit ons team bezoeken we de inkoopbeurzen voor de christelijke
Lees meer

2018 Anno Domini: een terugblik

Geplaatst op: 07-01-2019
We blikken terug op 2018. En dat kan op allerlei
Lees meer

Wat wil de Nederlandse Bijbellezer...?

Geplaatst op: 04-01-2019
De verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 luidde een
Lees meer

De opmars van het Rooms-Katholieke boek.

Geplaatst op: 01-11-2018
Een blog over de opmars van het Rooms-Katholieke boek? Erik
Lees meer