MenuMenu

I'LL PUSH YOUReviews (0)

I'LL PUSH YOU - GRAY, PATRICK; SKEESUCK, JUSTIN - 9789033801501
I'll push you is het waargebeurde verhaal van de vrienden Justin en Patrick uit Idaho, Amerika.
Al vanaf hun kinderjaren zijn ze vrienden en samen zoeken ze graag het avontuur op.
Justin, die door een progressieve neuromusculaire ziekte tot een rolstoel is veroordeeld, kreeg het plan om de Camino de Santiago, een 750 kilometer lange pelgrimsroute, af te leggen. Toen Patrick van het plan hoorde, reageerde hij met: 'I'll push you!'

I'll push you is een internationale bestseller! Een prachtig ontroerend verhaal vol vriendschap, geloof en vertrouwen. Een persoonlijk reisverslag en indrukwekkende documentaire in boekvorm die je het liefst in één adem uit wilt lezen.

Voor sommige mensen is de pelgrimage naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging, maar voor de meeste pelgrims is het in de eerste plaats een geestelijke tocht.
Justin Skeesuck en Patrick Gray hadden en extra grote uitdaging. Justin lijdt aan een progressieve spierziekte (MAMA), waardoor zijn armen en benen volledig verlamd zijn. Naast de grote lichamelijke inspanning die een pelgrimage met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, aan- en uitkleden, in en uit bed tillen en hem voeden.
Zes weken, 750 kilometer, met alle lichamelijke beperkingen, ontmoetingen met bijzondere mensen en hevige innerlijke strijd. Deze pelgrimage zou uitdraaien op de moeilijkste en belangrijkste weg die beide mannen ooit zouden gaan.

I'll push you gaat over een avontuurlijke reis met flink wat risico's en uitdagingen. Ook de moeilijke vragen komen aan de orde. Toch is dit geen 'loodzwaar boek', want de twee vrienden genieten van alles wat ze meemaken, ze hebben een gezond relativeringsvermogen en een groot gevoel voor humor.

Het boek bevat foto's van de pelgrimstocht.
Auteurs:
GRAY, PATRICK; SKEESUCK, JUSTIN
Pagina's:
240 pagina's
NUR code:
Waargebeurde verhalen (402)
Artikelnr:
9789033801501
NSTC:
500121750   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
22,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten