Menu Menu

EEN WEG TEN LEVEN Reviews (0)

EEN WEG TEN LEVEN - GRÜN, ANSELM; PLOUM, FRANCK - 9789089723185
In Een weg ten leven zijn drie tradities bij elkaar gebracht en schreven Anselm Grün en Franck Ploum ieder 25 bezinnende teksten.

Anselm Bruün belicht in de teksten de kruiswegstaties, de kruiswoorden en de kruiswonden vanuit persoonlijke en psychologische aspecten. Franck Ploum verbindt deze met maatschappelijke en mondiale thema's.

De teksten in combinatie met prachtige afbeeldingen van de kruisweg door Jan Toorop maken dit boek tot een unieke uitgave die zeer geschikt is voor persoonlijke bezinning, maar ook in groepen gebruikt kan worden.

Anselm Grün (1945) is monnik in de benedictijner abdij van Münsterschwarzach. Hij is een alom gewaardeerd zielzorger, schrijver en docent. Met zijn talrijke optredens, lezingen en boeken bereikt hij wereldwijd miljoenen mensen.

Franck Ploum (1968) is theoloog. Hij is verbonden aan de Ekklesia Breda en het leerhuis Zinsverband en werkzaam voor de Congregatie van de Broeders van Huijbergen. Hij publiceert over bijbelse thema's vanuit politiek en maatschappelijk perspectief.

Auteurs:
GRÜN, ANSELM; PLOUM, FRANCK
Pagina's:
128 pagina's
NUR code:
Spiritualiteit (728)
Artikelnr:
9789089723185
NSTC:
500160110   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,50
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review