Menu Menu

KRUIS VAN VREDE Reviews (0)

KRUIS VAN VREDE - HARTMAN, A.J. - 9789033631061
'Onvoorstelbaar dat zo'n jonge auteur zo'n diepgaande roman kan schrijven!'
- Lezersreactie van de Engelse versie van deze roman

1415

Fiona leidt een zorgeloos leven op het landgoed van haar vader in het Engelse Wales. Er ontstaat een barst in haar geluk als Giovanni, haar enige broer, het ouderlijk huis verlaat en zich aansluit bij de Engelse invasie in Frankrijk. Niet lang na zijn vertrek krijgt Fiona te horen dat haar broer is overleden. Nu ze is beroofd van het liefste wat ze heeft, denkt Fiona aan het zilveren kruisje dat Giovanni altijd om zijn nek droeg. Zou het echt waar zijn dat dit voorwerp vrede geeft?
Als ze ontdekt dat het kruis ontvreemd is, neemt Fiona zich voor om het terug te vinden. Ze verlaat het landgoed en gaat op weg naar Frankrijk. De omzwervingen door het ruige en door oorlog verwoeste land brengen haar op het goede spoor. Toch is de vondst van het zilveren voorwerp niet het einde van haar geestelijke zoektocht...

Abigail J. Hartman is 16 jaar en schrijft historische fictie vanuit haar huis in South Carolina. Omdat ze thuisonderwijs ontving, heeft ze zich kunnen toeleggen op de onderwerpen die haar het meest interesseren: geschiedenis en literatuur. 'Kruis van Vrede' is haar debuutroman.
Auteur:
HARTMAN, A.J.
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789033631061
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
9,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review