Menu Menu

SCHUILPLAATS Reviews (0)

SCHUILPLAATS - HEITZMANN, KRISTEN - 9789085202493
Het langverwachte vervolg op Sleutelkind!

Na de tragische dood van zijn vrouw is Morgan Spencer met zijn dochtertje bij zijn broer ingetrokken. In de twee jaar dat hij op de mooie boerderij woont is hij langzaam tot rust gekomen en Morgan denkt erover zijn leven en carrière weer op te pakken.
Quinn Reilly leeft al jaren in angst en onzekerheid. Ze vreest de wraak van de man die door haar toedoen in de gevangenis belandde: Markham Wilder. Quinn komt in aanraking met Morgan en zijn familie en ervaart bij hen een liefde en warmte die ze nooit eerder heeft gekend.
Wanneer Quinn hoort dat Markham vrijkomt, vlucht ze weg om haarzelf en de familie Spencer te beschermen. Al snel merkt ze dat Morgan te veel om haar geeft om haar zomaar te laten gaan. Maar kan hij nog iets voor haar betekenen als blijkt dat Markham nergens voor terugdeinst?
Een nieuw, adembenemend verhaal van bestsellerauteur Kristen Heitzmann. Schuilplaats is een vervolg op het succesvolle http://www.boekhandelsmit.nl/nl/product/9789085200154/sleutelkind.html, maar dit boek is ook afzonderlijk te lezen.
Auteur:
HEITZMANN, KRISTEN
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
448 pagina's
NUR code:
Populaire fiction algemeen (340)
Artikelnr:
9789085202493
NSTC:
100006893   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
23,50
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review