Menu Menu

FLUISTERTOON Reviews (0)

FLUISTERTOON - HEITZMANN - 9789085201106
Daar was het jammergeluidje, niet meer dan een roep van verlangen – of angst – in de keel van een kind. Sofie reageerde instinctief, met gespannen zenuwen.

Sofie Michelli voelt zich eenzaam. Hoewel ze omringd wordt door haar grote liefdevolle Italiaanse familie, denkt ze vaak terug aan haar relatie met Eric en zijn dochtertje Carly. Met het besef dat het tijd wordt op het verleden los te laten en opnieuw te beginnen, zoekt ze haar toevlucht in het hotelletje van Rese Barret, de vriendin van haar broer Lance.
Lance en Rese hebben zo hun eigen problemen. Niet alleen Sofie zoekt haar toevlucht in het hotel, ook Reses zieke moeder en haar excentrieke vriendin Star hebben er hun intrek genomen. Evenals een jonge Mexicaanse vrouw en haar pasgeboren zoontje.
Sofie neemt de zorg van het jongetje op zich, maar dat brengt pijnlijke herinneringen naar boven... Als hulpverlener Matt Hammond naar de baby komt kijken, raakt hij gebiologeerd door Sofie. Stukje bij beetje ontdekt hij de ware toedracht achter haar verdriet en de littekens op haar polsen.


Auteur:
HEITZMANN
Pagina's:
400 pagina's
NUR code:
Populaire fictie algemeen (340)
Artikelnr:
9789085201106
NSTC:
100035520   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
10,50
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review