Menu Menu

JENNIFER Reviews (0)

JENNIFER - HENDERSON, DEE - 9789085202622
Jennifer O'Malley geniet van haar hectische maar afwisselende baan als kinderarts in een klein ziekenhuis in Dallas. Haar werk wordt alleen maar leuker als ze een relatie krijgt met haar collega Tom Peterson, een aardige en knappe chirurg.

Tom blijkt christen te zijn en samen praten ze veel over het geloof. Uiteindelijk kiest ook Jennifer voor God. Maar ze is bang voor de reactie van haar familie. Jennifers broers vinden dat een man eerst maar eens moet bewijzen dat hij haar waard is. Daarnaast moet de familie O'Malley niets van het geloof hebben. Hoe kan ze haar liefde voor Tom en God met hen delen?

Dan wordt Jennifers geloof meteen zwaar op de proef gesteld: ze blijkt ernstig ziek te zijn. Jennifer moet in haar verdriet en angst een nieuwe weg zien te vinden in haar relatie met Tom, haar familie en in haar geloof.

Dee Henderson heeft een groot aantal titels op haar naam staan. Jennifer is een ontroerend verhaal dat voorafgaat aan de populaire O'Malley-serie. Eerder verscheen van haar onder andere het boek De geheimdrager.
Auteur:
HENDERSON, DEE
Serie:
O'Malley-serie
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
160 pagina's
NUR code:
Populaire fiction algemeen (340)
Artikelnr:
9789085202622
NSTC:
100006894   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
7,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review