MenuMenu

ZIJ LACHT BIJBEL HSVReviews (0)

ZIJ LACHT BIJBEL HSV - HERZIENE STATENVERTALING - 9789065394538
LET OP: Op 22 november werd bekend gemaakt dat de Zij lacht bijbel vooralsnog niet in de handel komt maar exclusief voor Zij lacht beschikbaar zal zijn.

Als Bijbel specialist vinden wij dit een ongewenste situatie en doen we er alles aan hier binnen de grenzen van wat technisch haalbaar is, verandering in te brengen. Wij kunnen u helaas geen garanties geven voor  een spoedige levering. Wel kunnen we u toezeggen de ontwikkelingen op de voet te volgen en waar mogenlijk te beïnvloeden. Ziet u een bestelling op deze uitgave vooral als een plaatsing op de wachtlijst.

De Zij Lacht Bijbel is een schrijfbijbel met daarbij overdenkingen en praktische tips.Vrouwen van online plaform Zij Lacht hebben medewerking verleend aan deze uitgave. De basis vormt de Notitiebijbel in Herziene Statenvertaling en daaraan is informatie toegevoegd speciaal voor deze doelgroep. Bij een groot aantal bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen. Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of bible journalen. De eigentijdse vormgeving van de Zij Lacht Bijbel nodigt uit om de Bijbel in het zicht te leggen en daadwerkelijk te gaan lezen.

Formaat: 15x22 cm

Zij Lacht is een online platform voor jonge christelijke vrouwen. Zij Lacht wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen worden geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.
Auteur:
HERZIENE STATENVERTALING
Prijs:
€ 49,95
Artikelnr:
9789065394538
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review