MenuMenu

MÁXIMA - 5 JAAR KONINGIN VAN NEDERLANDReviews (0)

MÁXIMA - 5 JAAR KONINGIN VAN NEDERLAND - HOEBE, YVONNE - 9789045212883
30 april 2018 markeert 5 jaar koningschap van Willem Alexander, maar natuurlijk ook de periode dat Máxima onze koningin is.

Royaltyjournalist Yvonne Hoebe volgt Máxima al sinds augustus 1999, toen de eerste foto's van Máxima aan boord van De Groene Draeck verschenen.

In haar boek Máxima, 5 jaar koningin van Nederland kijkt Yvonne Hoebe terug op de afgelopen vijf jaar. Naar de groei de ons koningspaar en dan met name Máxima hebben doorgemaakt. Het koningschap heeft een moderne invulling gekregen, dat is duidelijk geworden. Veel veranderingen, in een tijd waar geluk, verdriet, moeilijke beslissingen en hoogtepunten elkaar in moordend tempo afwisselen.

In Máxima, 5 jaar koningin in Nederland vertellen tekst, maar vooral ook de vele beelden hoe Willem-Alexander en Máxima als koning en koningin van Nederland vol enthousiasme zijn begonnen aan een nieuwe fase in hun leven.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

- Máxima en haar medewerkers: wie zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt? Over hofdames, kappers, stylisten en visagisten en haar persoonlijke adviseur

- Máxmima op het wereldtoneel: hoe combineert zij haar werk bij de Verenigde Naties met haar (ere)functies in Nederland? Wat heeft zij internationaal bereikt en hoe profiteert Nederland van haar werk?

- Máxima en de mode: wie zijn haar couturiers? Hoedenmaakster Fabienne Delvigne, modeduo Spijkers en Spijkers, en ontwerpers Edouard Vermeulen van Natan, Mattijs van Bergen en Benito Fernandez over Máxima's modegevoel.

- Mama Máxima: hoe combineert de koningin haar werk met de kinderen? Hoe gaat het eraan toe op De Eikenhorst; wat zijn de regels en hoe vindt zij de ontspanning met de kinderen?
Auteur:
HOEBE, YVONNE
Prijs:
15,99
Artikelnr:
9789045212883
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review