Menu Menu

DE APPELBOOMGAARD Reviews (0)

DE APPELBOOMGAARD - HUNTER, D. - 9789059774759
Josie's zus Laurel denkt dat Josie na al die jaren thuiskomt om te helpen met de appeloogst. Haar zwager Nate gaat ervan uit dat ze haar hoogzwangere, overwerkte zus Laurel wil overhalen de boomgaard te verkopen. De nieuwe manager van de boomgaard, Grady, ziet in Josie alleen maar problemen - met een hoofdletter P.

Ze hebben het allemaal bij het juiste eind, maar ze hebben het ook totaal mis. Niemand weet wat Josie daadwerkelijk dreef om weer thuis te komen. Ze is nooit eerder teruggekomen, zelfs niet voor de begrafenis van haar vader. Niemand weet waarom ze zichzelf zo hard pusht en waarvoor ze op de vlucht is. En niemand, zelfs Josie niet, is klaar voor de verrassende vrucht die ze zal plukken.

Denise Hunter woont met haar man en drie zonen in het Amerikaanse Indiana. Volgens haar man Kevin is hij de inspiratiebron voor haar romantische boeken, maar de auteur heeft ook een grote fantasie. De combinatie van de twee elementen levert hoe dan ook heel fijne romans op, waaronder de eerder in het Nederlands verschenen boeken 'Haar grote dag' en 'Overgave'.
Auteur:
HUNTER, D.
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789059774759
NSTC:
100022673   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
17,90
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review