Menu Menu

DAME VAN AANZIEN Reviews (0)

DAME VAN AANZIEN - HUNTER, KRISTI ANN - 9789492234278
De novelle Een dame van aanzien is de boeiende inleiding van Kristi Ann Hunters nieuwe regency-romanserie over de aristocratische familie Hawthorne.

Juffrouw Amelia Stalwood woont dan wel in Londen in het herenhuis van haar afwezige voogd, maar ze heeft nog nooit iemand van adel ontmoet, en haar nauwste vrienden zijn geen aristocraten maar bedienden.
Bij toeval komt ze in aanraking met de familie Hawthorne en hun pas tot geloof gekomen vriend Anthony, markies van Raebourne, en zij nemen haar op in hun wereld. Maar net als ze wat meer zelfvertrouwen begint te krijgen en zelfs vermoedt dat Anthony meer dan gewone belangstelling voor haar heeft, wordt ze overrompeld door een wending in haar situatie die met veel gemene roddels gepaard gaat. Zal ze haar reputatie kwijtraken als de wereld die haar nog maar net geaccepteerd heeft, haar de rug toekeert? Of kan ze vertrouwen op de vrienden die als familie voor haar geworden zijn, en op de man die haar hart veroverd heeft?

Kristi Ann Hunter heeft informatica gestudeerd aan het George Institute of Technology, maar ze wist altijd al dat ze wilde schrijven. Ze is zeer talentvol en heeft al meerdere prijzen ontvangen. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Georgia.
Auteur:
HUNTER, KRISTI ANN
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789492234278
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
4,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review