Menu Menu

Leiderschap in beweging - Bill Hybels (3 artikelen)

Leiderschap betekent eigenlijk niets anders dan dat je mensen van het ene punt naar het andere brengt. Van de situatie vandaag de dag naar je toekomstdroom waarin organisaties hun roeping verwezenlijken en kerken hun door God gegeven koninkrijkstaken realiseren.

Hoe komt het dat iets wat zo gemakkelijk is, voor leiders wereldwijd zo'n grote uitdaging blijkt te zijn?

Bill Hybels gaat in vijf inspirerende videosessies in op onmisbare vaardigheden die je als leider moet hebben om mensen verder te brengen. Hij biedt beproefde inzichten aan die je leert benutten bij jouw persoonlijke uitdagingen als leider. Je kunt ze meteen toepassen - los van het niveau van je leiderschapsontwikkeling.

In de studiegids die bij de dvd hoort staan aantekeningen bij iedere videosessie, praktische vragen voor je teamgesprek, en verschillende activiteiten om alle vaardigheden in je persoonlijke leiderschapsomgeving in te voegen. Het materiaal is vooral opgezet vanuit het oogpunt van leiderschapsontwikkeling voor een groep, maar is ook goed bruikbaar voor persoonlijke ontwikkeling voor individuele leiders.

Inhoud van de sessies:
•    De kracht van visie
•    De lastigste persoon om te leiden
•    Ontwikkel je 360° leiderschap
•    Bouw aan een fantastische cultuur
•    Volg je unieke roeping

Wat kun je verwachten van de videosessies? Hier kun je vast een indruk krijgen (zonder ondertiteling).
De dvd is in het Nederlands ondertiteld.

Jouw leiderschap maakt het verschil voor de toekomst van de mensen die jij leidt - waar dan ook  –  Bill Hybels

Bill Hybels is oprichter en voorganger van de Willow Creek Community Church. De kerk die meer dan 25.000 bezoekers heeft, bestond in 2015 40 jaar. Bill Hybels startte de Global Leadership Summit, deze groeide uit tot een van de grootste leiderschapsconferenties ter wereld. Hij schreef meer dan twintig bestsellers, waaronder De stille stem van God, Wijsheid voor leiders en Vereenvoudig je leven.

Sorteer op: