Menu Menu

IMMANUEL DAGOVERDENKINGEN 2022 Reviews (0)

IMMANUEL DAGOVERDENKINGEN 2022 - 9789085203360
Immanuel dagoverdenkingen 2022 is het dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel-hervormde kring meewerken.

Meditaties bij bijbelteksten uit verschillende vertalingen helpen het Evangelie te verstaan en een plaats te geven in het dagelijks leven. Met schriftlezing, een liedsuggestie en zon- en maanstanden.

Immanuel Dagoverdenkingen is behalve voor persoonlijk gebruik ook geschikt voor andere toepassingen, bijvoorbeeld voor het openen van vergaderingen.

Medewerkers aan deze editie van Immanuel Dagoverdenkingen zijn: dr. J.F. Mol, predikant te Opeinde-Nijega-De Tike (eindredacteur), ds. M.A. Bos, predikant te Daarlerveen, ds. S. Boukes, predikant te Damwâld, ds. Y.R.M. Breemes, predikant te Hollandscheveld Nieuwlande-Geesbrug, ds. D. van Duijvenbode, predikant te Hoek van Holland, ds. K. Hage, predikant te Breukelen, ds. J. Prosman, beroepbaar predikant te Hoevelaken, ds. M. Treuren, predikant te Pijnacker, ds. M.H. Vastenhout, predikant te Eethen, ds. D. Westerneng, predikant te 's-Gravenpolder, ds. G. van Wolfswinkel, predikant te Everdingen en ds. J. Zondag, predikant te Dedemsvaart.
Pagina's:
400 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789085203360
NSTC:
501458836   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
8,25
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review