Menu Menu

IEDEREEN KAN PRESENTEREN Reviews (0)

IEDEREEN KAN PRESENTEREN - JACOBS, MARTIJN - 9789400505650
Martijn Jacobs laat u zien dat je nu al alles in huis hebt om een professionele presentator te worden. En hoe je dat op de juiste manier kunt gaan gebruiken!

Veel presentaties zijn niet om doorheen te komen. De meeste presentatoren zijn slaapverwekkend. Doodzonde! Want vaak gaat door een waardeloze presentatie een inhoudelijk goed verhaal verloren.

In dit boek leer je hoe je met jouw presentaties jouw publiek van de eerste tot en met de laatste minuut boeit. De truc? Je leert jouw zwakke punten te compenseren met jouw sterke punten. Dat is bijzonder effectief. Want het afleren van gewoontes is zoveel moeilijker dan het verbeteren van waar u al goed in bent.

'Ik heb deze methode ontwikkeld toen ik ontdekte dat de presentators die ik goed vond, juist tegen alle regels uit de bestaande presentatietheorie zondigen. Daarom wilde ik het anders doen. En weet je wat? Het werkt! Al 15 jaar.' - Martijn Jacobs

Martijn Jacobs is directeur van communicatiebureau Loo van Eck. Hij begeleidt al 15 jaar professionals bij het verbeteren van hun presentatietechniek. Eerder schreef hij boeken over verkoopgesprekken en telefoontechnieken.
Auteur:
JACOBS, MARTIJN
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Communicatiekunde algemeen (810)
Artikelnr:
9789400505650
NSTC:
100028229   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
15,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review