Menu Menu

BBQBijbel Reviews (0) In winkelwagen

BBQBijbel - Jaspers, Julius - 9789048832507

BBQbijbelis hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. InBBQbijbellaat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
DIVERSE CONDIMENTEN


Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken,BBQbijbelis zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar& Grill.


DE PERS OVERSMARTBBQ
'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.'
ELLE ETEN

'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.'
NRC
Auteur:
Jaspers, Julius
Serie:
Kookbijbels  Bekijk serie
Pagina's:
512 pagina's
NUR code:
Eten en drinken algemeen (440)
Artikelnr:
9789048832507
NSTC:
100037476   Bekijk andere edities

Levertijd:
2 a 3 werkdagen
Prijs:
33,99
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review