Menu Menu

DOOR HET GELOOF Reviews (0)

DOOR HET GELOOF - JONG, PIETER L. DE - 9789023970361
In Hebreeën 11 wordt een indrukwekkende rij geloofsgetuigen opgesomd, van Abel tot en met Rachab. Eén ding hebben zij gemeen: door het geloof hielden zij stand, konden ze verder op hun weg. Ze zijn voor ons sprekende voorbeelden, bijna-heiligen.

De lange rij geloofsgetuigen in Hebreeën 11 bevat bekende bijbelfiguren, maar ook totaal onbekende. Veertig dagen lang volgen we deze pelgrims en martelaren op hun weg. Wat kunnen wij van hun voorbeeld leren? Hoe kunnen ze ons inspireren voor ons leven nu?
Wie de auteur van de Hebreeënbrief was, weet niemand. Maar het punt dat deze apostel wil maken is duidelijk: je moet altijd volhouden. Geloven is vooral hopen op Gods toekomst. Blijf dus de weg vervolgen richting de dag van Christus. Hij zelf loopt voor ons uit.

Drs. Pieter L. de Jong (1947) is interimpredikant in Wijk bij Duurstede (PKN). Daarvoor diende hij de gemeenten van Laar (Dld.), Asperen, Nunspeet en ruim twintig jaar Rotterdam-Delfshaven. Van zijn hand verschenen eerder onder meer de dagboeken'Zijn roepstem horen','Doorgeven'en'Door vreemd gebied'.
Auteur:
JONG, PIETER L. DE
Pagina's:
144 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789023970361
NSTC:
100034806   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
12,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review