MenuMenu

KADOOSJE GOED NIEUWS VOOR JOU -HALLOWEENReviews (0)

KADOOSJE GOED NIEUWS VOOR JOU -HALLOWEEN - 9789087720810
Op 31 oktober wordt Halloween gevierd, een feest dat elk jaar aan populariteit wint. Kinderen komen langs de deur en vragen om snoep. De oorsprong van All Hallows Eve is echter duister.

Het feest kan juist ook een kans zijn om het Licht van de wereld te verkondigen, bijvoorbeeld met dit speciaal voor Halloween ontwikkelde kadoosje. Het bevat een eenvoudige en hoopvolle boodschap: Jezus laat niemand in de steek. Hij geeft hoop en een nieuwe toekomst. In het doosje kunt wat snoepjes doen en zo iets positiefs meegeven aan kinderen die bij u aanbellen.

Kadoosjes worden ongevouwen geleverd. U kunt het doosje gemakkelijk uitdrukken en in elkaar vouwen. U heeft hiervoor geen lijm nodig. Bekijk de instructievideo.

Bij afname van grotere aantallen wordt de prijs van het Kadoosje lager. Wij hanteren de volgende staffel: vanaf 100 ex: 10% korting vanaf 250 ex: 20% korting vanaf 500 ex: 30% korting nb. bij het plaatsen van uw order is deze korting niet zichtbaar. Neem hiervoor rechtstreekt contact op via info@traktaatzending.org of bel tijdens openingstijden.
Artikelnr:
9789087720810
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
0,60
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review