Menu Menu

GEEF MIJ JE ANGST Reviews (0)

GEEF MIJ JE ANGST - KOSTER, KOERT - 9789462542044
De grondtrek van het menselijk bestaan lijkt angst te zijn. Iedereen is wel ergens bang voor. In de Bijbel komen we het fenomeen angst veelvuldig tegen. Deze angst lijkt menigmaal overwonnen te worden door Hem die gezegd heeft 'in al hun benauwdheid, benauwd te zijn geweest'. Van Jezus Zelf lezen we dat Hij zeer beangst was toen Hij de zonde en de directe gevolgen daarvan onder ogen moest zien, vlak voordat Hij stierf aan het kruis.

We leven in een onzekere wereld waar mensen worstelen met hun angsten en fobieën. Kunnen deze angsten vandaag worden overwonnen? Is er een uitweg? Welke handvatten reiken de Bijbelschrijvers ons aan? De auteur wil in dit zeer toegankelijke boek stilstaan bij deze vragen.

Dit boek bevat toegevoegde gespreksvragen, citaten en oneliners ter overdenking en bespreking. Het is daarom uitermate geschikt voor studieavonden en huiskringen.

Koert Koster studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Van zijn hand zijn al meerdere publicaties verschenen. Dit boek is de twintigste publicatie.
Auteur:
KOSTER, KOERT
Pagina's:
175 pagina's
NUR code:
Bijbels (701)
Artikelnr:
9789462542044
NSTC:
500064155   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
17,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review