Menu Menu

GENIETEN VAN JE WERK...HOEZO Reviews (0)

GENIETEN VAN JE WERK...HOEZO - MILLER - 9789060678886
Genieten van je werk, je boterham verdienen met iets wat je leuk vindt, met iets waarvoor je in de wieg gelegd bent? Te mooi om waar te zijn? Een voorrecht voor de enkeling?
Nee, zegt Arthur Miller een man die duizenden mannen en vrouwen heeft geholpen de best passende plek te vinden dat is voor iedereen mogelijk. Want dat we ter wereld komen met een unieke combinatie van eigenschappen en talenten staat als een paal boven water. Maar het is ook duidelijk dat heel veel mensen uiteindelijk niet het werk doen waarvoor ze geboren zijn, met als gevolg dat zij hun gaven niet optimaal gebruiken,
tot schade van henzelf en de maatschappij.
Arthur Miller heeft een methode ontwikkeld om mensen te laten ontdekken waardoor zij gemotiveerd worden. Inderdaad, motivatie is het geheim. Er is iets wat ons voldoening geeft, wat ons motiveert en wat terug te vinden is in alles wat we met plezier hebben gedaan. Volgens Miller ontdekken we dat door terug te kijken naar alle activiteiten die we goed hebben gedaan en waarvan we hebben genoten, te beginnen bij onze kindertijd.
De uitkomst van dit persoonlijk historisch onderzoek is niet alleen van groot belang voor werknemers, maar evenzeer voor werkgevers, want wie op zijn plek zit, functioneert optimaal, geniet van zijn werk en doet, naar de overtuiging van Miller, zijn Schepper eer aan.
Auteur:
MILLER
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
208 pagina's
NUR code:
Personeel en organisatie (807)
Artikelnr:
9789060678886
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
8,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review