Menu Menu

TEKEN VAN THUIS Reviews (0)

TEKEN VAN THUIS - MOHN, LARA - 9789033801280
Teken van thuis is het debuut van Lara Mohn.
Het is een psychologische roman met een verhaal over spijt, schuld, oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven tekenen. Over op zoek zijn naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.

Teken van thuis is een boeiend boek voor mensen met interesse voor psychologie en levensvragen. Voor mensen die niet op zoek zijn naar een pasklaar antwoord, maar die zich liever begraven in een verhaal dat je aan het denken zet.

Ik ken de Eva niet die glazen uit haar hand laat glippen en tranen uit haar ogen laat ontsnappen, ook al waren het er maar twee.

Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?

Benieuwd geworden naar deze roman? Dan kunt u hier vast een leesfragment lezen.

Lara Mohn werkt als gezondheidszorgpsycholoog en is getrouwd met een predikant. Ze heeft een liefde voor mensen, voor woorden en voor de lastige vragen van het leven. Dat wat tijdens een uitdagende periode in haar hoofd en hart ontstond vertrouwde ze toe aan het papier.

Auteur:
MOHN, LARA
Pagina's:
320 pagina's
NUR code:
Literaire roman, novelle (301)
Artikelnr:
9789033801280
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
22,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review