Menu Menu

OVERHOOP Reviews (0)

OVERHOOP - MORREN, LIESBETH - 9789058041432
Overhoop van Liesbeth Morren is een prachtig kerstgeschenk, aantrekkelijk geprijsd, met een sterke boodschap van hoop.

Laura, de vrouw van Tijs, vecht al een aantal jaren tegen kanker, en alle hoop lijkt vervlogen wanneer ze van de oncoloog te horen krijgen dat alle behandelmogelijkheden uitgeput zijn en dat er niets meer rest dan af te wachten tot het einde komt. Tijs is wanhopig en weet niet goed wat hij als echtgenoot moet doen. Gelukkig hebben ze hun twee dochtertjes, het lukt hen om de sfeer in huis te redden en goede moed te houden.

Vlak na het overlijden van zijn vrouw staan de kerstdagen voor de deur. Als Tijs zijn hart zou volgen zou hij kerst buiten de deur houden dit jaar. Want hoe is het mogelijk kerst te vieren als alle golven en baren van leed over je heen slaan en je bijna doen verzuipen? Een kerstviering op school, waar hij wel heen moet omwille van zijn dochters, brengt een nieuw perspectief, nieuwe hoop ook. Misschien is het toch mogelijk om dit jaar kerst te vieren?

Liesbeth Morren schreef eerder het veelgeprezen Waterval en Voetlicht. Liesbeth durft in haar verhalen de zwaarte van het leven te verbinden met de hoop die gloort.
Auteur:
MORREN, LIESBETH
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Literaire roman, novelle (301)
Artikelnr:
9789058041432
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
4,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten