MenuMenu

Een ontmoeting met Hella van der Wijst rondom ‘Troost’

LET OP: NIEUWE LOCATIE

Op woensdag 6 maart a.s. hoopt Hella van der Wijst te gast zijn in Alblasserdam, op uitnodiging van de Havenkerk/ Ontmoetingskerk, in samenwerking met boekhandel de Schuilplaats en uitgeverij Kok-Boekencentrum.

Het thema ‘Troost’ zal centraal staan. Wat is troost, en hoe werkt het? Hoe leef je met vragen waarop geen antwoord is? Waar vinden mensen troost? Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk? Wat moet je als naaste wel en vooral niet zeggen?

Journalist en presentator Hella van der Wijst is onder meer bekend van het EO-programma Ik mis je. Van haar verscheen onlangs het boek Troost – als je iemand mist. Het boek is een weerslag van gesprekken bij het graf en de inzichten die deze gesprekken opleveren alsmede van inzichten van mensen die in  professionele context met troost bezig zijn.

Op 6 maart is er ruimte voor troostverhalen en voor troostinzichten. Livemuziek is er van Bert Nuninga. Het boek is te koop en kan worden gesigneerd.

Praktische informatie
Woensdag 6 maart. Aanvang 20:00 uur.  Nieuwe locatie: De Havenkerk (grote zaal), Ieplaan 9 Alblasserdam. Entree: gratis, wel reserveren.

Reserveren
Online: klik hier
Telefonisch: 078 691 30 68
Of in de winkel