MenuMenu

het Schuilplaats-assortiment, maar dan thuis op de bank

Steeds meer mensen weten dat het uitgebreide assortiment van boekhandel de Schuilplaats ook online te doorzoeken is via Schuilplaatsboeken.nl. Bestellingen vanaf 20 euro wordens dezelfde dag gratis verzonden binnen Nederland. Dat geldt dus ook voor Alblasserdam!

Dezelfde dag in huis!
In de november en december wordt een proef gedaan met een nieuwe en extra service voor Alblasserdam: bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst en betaald op Schuilplaatsboeken.nl, worden dezelfde dag tussen 16.30 en 21.00 bezorgd (mits voorradig). Voor de rest van Nederland geldt op dit moment nog dat bestellingen dezelfde dag verzonden worden en dus de volgende dag thuisbezorgd worden. Vanaf € 20,00 is bezorging gratis.

De Schuilplaats gaat bezorgen. Waarom?
Wij begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om onze winkel tussen 9.00 en 17.30 te
bezoeken. Mensen zijn aan het werk of op een andere manier druk. Maar je hebt wel morgen
een verjaardag. Of je hebt juist vanavond tijd om lekker in een boek te duiken. En soms is het weer er gewoon niet naar om nog naar buiten te gaan.

Mensen die ons de verkoop wel gunnen maar nu toch uitwijken naar grote online winkels, bieden we een duurzaam alternatief dat de lokale economie bevordert.

Hoe dan?
Wij hebben een lokale vervoerder gevonden die zijn dienstverlening naadloos kon laten aansluiten
op dat wat wij graag willen bieden. Deze vervoerder en wijzelf willen graag leren en ervaring opdoen met same-day-delivery.

Uiteindelijk gaat het er om of  de consument dit aantrekkelijk vindt. Wij hebben geen klanten, de klanten hebben ons. We hopen dat Alblasserdam kiest voor de boekhandel en ons de verkoop geeft. Wij ondersteunen veel (lectuur)projecten in binnen en buitenland. Dat doen de meeste online winkels niet, dus we hopen dat lezend Alblasserdam dit ook een reden vindt om ons de bestelling te laten verzorgen.