Menu Menu

Nieuw in ons assortiment: More than Words, beelden van het Britse atelier Arora Design.

Liefde en tederheid, subtiel en fijngevoelig in beeld gebracht, geven elke houding de

kracht om onuitgesproken gevoelens recht uit het hart te uiten. Het perfecte cadeau

voor een geliefde om te koesteren.More than words is een prachtig gebeeldhouwde en met emotie geladen collectie beelden. Speciale gelegenheden en emotionele momenten worden onvergetelijk door de beelden die onuitgesproken woorden krachtig uitdrukken, recht uit het hart.

Natuurlijke textuur, gemengd met subtiele kleuren, brengt vakkundig elk prachtig beeld tot leven en legt de meest gevoelige momenten vast.

De serie More than words is het werk van Neil Welch. Welch is een getalenteerde beeldhouwer die veel awards won en meewerkte aan indrukwekkende projecten. Neil bracht 7 jaar door als "in house" beeldhouwer voor Wedgwood, werkte voor Harrods en werkte mee aan Downton Abbey.

De lijnen van de menselijke vorm zijn overweldigend complex en Neils bijzondere talent voor het vastleggen van de vluchtige gebaren en stemming in zijn sculpturen in combinatie met een scherp begrip van anatomie maken zijn werk uniek.

Zoals Welch zegt: "Ik streef ernaar om de schoonheid van lichaam en ziel in al zijn subtiliteit vast te leggen en werk af te leveren dat mijn beste kunnen vertegenwoordigt. Artiest zijn is een reis, je stopt nooit met leren en mijn werk en invloeden zijn altijd in beweging. Ik weet nooit waar ze me de volgende keer heen zullen brengen..."

Gebaseerd op een schat aan ervaring in de Giftware-industrie, werd Arora Design Limited in 2002 opgericht.Arora Design is een ontwerpstudio in het hart van Engeland in de buurt bij de Schotse grens. Arora ontwikkelt productlijnen die zowel in technisch als artistiek opzicht voldoen aan de hoogste standaarden. Van een klein begin met slechts één productassortiment, is het bedrijf aanzienlijk gegroeid en heeft het nu een groot portfolio van merken met tal van collecties. Ondanks de groei is het het karakter en de persoonlijkheid van een klein designbedrijf behouden gebleven.

https://www.arora-design.co.uk/
https://www.neilwelchsculptor.com/