Menu Menu

Nieuw van Charlie Mackesy (De jongen, de mol, de vos en het paard)

22 november 2022 is de wereldwijde verschijningsdatum voor een opvolger van De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy

Het Geanimeerde Verhaal is een speciale en verrijkte editie van het boek dat honderduizenden lezers in Nederland en wereldwijd betoverde. Charlie Mackesy's kenmerkende illustraties zijn opnieuw vormgegeven en nu ook van kleur voorzien. In The Animated story is het verhaal uitgebreid en zijn meer lagen aan het verhaal toegevoegd. Zo wordt De jongen, de mol, de vos en het paard - het geanimeerde verhaal een boek dat je niet wilt missen en dat je graag cadeau geeft.

Ook in de rest van de wereld verschijnt The Animated Story op deze datum, net als een animatiefilmwaarin lezers van alle leeftijden meeleven in het resonerende verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap van een jongen, een mol, een vos en een paard als ze samen op zoek gaan naar een huis voor de jongen.

De animatiefilm die ook dit najaar zal worden vertoond op het witte doek en op sommige tv-kanalen (waaronder BBC), brengt het verhaal van het boek tot leven.