MenuMenu

Presentatie Het geheim van de bakker DV 3 mei

Boekpresentatie 50 jaar bakkershistorie in Nederland

Het boek Het geheim van de bakker verschijnt met een feestelijke presentatie op DV 3 mei bij boekhandel de Schuilplaats. De Alblasserdamse schrijfster, journalist en blogger Anja Helmink reisde kris kras door Nederland om te spreken met kleine ambachtelijke bakkers en bakkers van grotere bakkerijen met tientallen mensen in dienst. Het geheim van de bakker bevat naast 18 portetten van bakkers uit Nederland, ook een dertigtal recepten waarin de bakkers een klein stukje van hun geheim prijsgeven… Het boek heeft dan ook veel te bieden aan de enthousiaste hobbybakker.

Tijdens de presentatie neemt Anja Helmink de aanwezigen mee langs 50 jaar bakkershistorie en gaat ze in gesprek met 3 generaties Stam van de gerenommeerde bakkerij uit Nieuw-Lekkerland. Deze bakkerij is één van de achttien geportretteerde bakkerijen in het boek. Op deze avond zal het eerste exemplaar door de uitgever worden overhandigd. Vanaf dat moment is het boek te koop. De combinatie van verhalen en heerlijke recepten, maken dit boek tot hét moederdaggeschenk van 2017.

De boekpresentatie is voor iedereen toegankelijk. Inloop vanaf 19.30u. Aanvang 19.45u. De toegang is gratis, aanmelden is wel nodig. Dit kan via boekhandel de Schuilplaats, Plantageweg 13a, Alblasserdam. Telefonisch (078-6913068) of per e-mail (info@schuilplaats.org).