MenuMenu

Schuilplaatsboeken.nl gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg

Met veel plezier en een klein beetje trots mogen wij aankondigen: Schuilplaatsboeken.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel-waarborg! Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Voor zover wij weten zijn we hiermee de eerste christelijke webwinkel die dit keurmerk mag voeren. De afgelopen maanden zijn alle fases van het certificerinsproces doorlopen. Onlangs mochten we bevestigd krijgen dat alle keuringen met succes zijn afgesloten.

Wat is het?
De certificering omvat een financiële, een juridische en een veiligheidstoetsing. Met de financiële toetsing wordt onze financiële positie en stabiliteit bekeken. De juridische keuring kijkt grondig naar onder meer algemene voorwaarden, privacy, retourbeleid, bedenktermijn, en klachtenafhandeling. De veiligheidsscreening tenslotte gaat over de betrouwbaarheid van onze systemen, van betaalmogelijkheden en de veiligheid van uw en onze gegevens.

Waarom?
Voor ons was dit vooral een manier om er achter te komen of we op de goede weg zijn en of onze dienstverlening en processen in lijn zijn met wat u als klant vandaag mag verwachten. En dat is hiermee ondubbelzinnig aangetoond! Daarnaast vinden we het belangrijk om aangesloten te zijn bij een organisatie de belangen van webwinkels behartigt en een kenniscentrum vormt voor alles wat met online winkelen te maken heeft.