Menu Menu

GOD BETER LEREN KENNEN Reviews (0)

GOD BETER LEREN KENNEN - NOORDZIJ, WIETSKE; SMIT, ERIK; WEERD, WI - 9789033833373
Wil je samen met je kinderen ontdekken wie God is? Dan is dit gezinsdagboek iets voor jullie!
In 40 gevarieerde overdenkingen leer je een heleboel over Gods karakter. God is veel groter dan wij kunnen bevatten en tóch wil Hij dat wij Hem leren kennen.
God zelf geeft daarvoor aanwijzingen, zoals: de namen waarmee we Hem mogen aanspreken. Sommige zijn bekend, maar van andere heb je misschien nog nooit gehoord.

Dit gezinsdagboek is uitzonderlijk. Het is toegankelijk en afwisselend en gelijktijdig biedt het ook diepgang, onder meer doordat gezinnen op een mooie manier kennis maken met enkele Hebreeuwse letters en woorden.  Ouders en kinderen gaan met behulp van dit dagboek samen speuren in Gods woord.

God beter leren kennen is geschreven voor gezinnen met kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Maar ook voor jongere en oudere broertjes en zussen is het leuk en prima te volgen dankzij de pakkende toon, de leuke opdrachten en interessante weetjes.

Wietske Noordzij is ontwikkelingspsychologe en werkt als trainer, spreker en ontwikkelaar bij Raise Up. Samen met haar man heeft ze twee kinderen en twee pleegkinderen.
Willemijn de Weerd is succesvol kinderboekenauteur en won in 2014 ‘Het Hoogste Woord’, de prijs voor het beste christelijke kinderboek. Ze geeft diverse workshops en voorstellingen voor kinderen.
Erik Smit is chemisch technoloog en theoloog. Hij werkt als trainer, spreker en ontwikkelaar bij Raise Up. Erik heeft samen met zijn vrouw een gezinshuis met zes kinderen.

            
Auteurs:
NOORDZIJ, WIETSKE; SMIT, ERIK; WEERD, WI
Pagina's:
96 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789033833373
NSTC:
500080443   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
15,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review