Menu Menu

WAAR VERTROUWEN HEERST Reviews (0)

WAAR VERTROUWEN HEERST - OKE, JANETTE - 9789064512230
Ze houdt van haar vrienden en leerlingen in het westen, maar familieverplichtingen hebben haar naar huis geroepen. Waar hoort ze werkelijk thuis?

Na een jaar lesgeven in het Canadese westen keert Beth Thatcher terug naar haar familie. Ze is nauwelijks thuis, of haar moeder kondigt een gezinsvakantie aan: een luxueuze cruise langs de kust van Canada en de Verenigde Staten. In de hoop de relatie met haar moeder en zussen te verstevigen, gaat Beth met hen mee, maar ze merkt al snel dat alles veranderd is. De hechte banden van vroeger zijn moeilijker te herstellen dan ze had verwacht.
Er is één ding waar ze bijzonder naar uitkijkt: brieven en telefoontjes van Jarrick, de Mountie die haar hart gestolen heeft. De afstand tussen hen is bijna ondraaglijk. Kan ze haar hart eigenlijk wel aan Jarrick geven, als dit betekent dat ze haar familie opnieuw – en misschien voor altijd – vaarwel moet zeggen? En wil ze nog wel in het ruige westen leven, nadat de cruise haar ogen heeft geopend voor bijzondere mensen en onvoorstelbare plaatsen?
Dan wordt Beths geloof danig op de proef gesteld. Iemand in haar familie heeft de verkeerde persoon vertrouwd en plotseling staat alles wat Beth wist en liefhad op zijn kop. Zal Beth ontdekken waar haar hart werkelijk ligt, nu ze moet kiezen tussen haar familie en haar dromen?
Bestsellerauteur Janette Oke heeft een grote bijdrage geleverd aan de christelijke boekenwereld. Van haar boeken zijn meer dan dertig miljoen exemplaren verkocht en haar werk is bekroond met de ECPA President’s Award, de CBA Life Impact Award, de Gold Medallion en de Christy Award. Janette en haar man Edward wonen in Alberta, Canada.

Laurel Oke Logan, dochter van Edward en Janette Oke, is de auteur van Janette Oke: A Heart for the Prairie en van de romans Dana’s Valley en Waar moed vereist is, die ze samen met haar moeder schreef. Laurel en haar man hebben zes kinderen en twee schoonzoons en wonen in Indianapolis, Indiana.
Auteur:
OKE, JANETTE
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789064512230
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review