Menu Menu

KOSTBARE GENADE Reviews (0)

KOSTBARE GENADE - PETERSON, TRACIE - 9789492408099
Kostbare genade is deel 1 in de serie 'Op de grens van het Wilde Westen' van Tracie Peterson.
Midden in het woeste verlaten land van Oregon Country spant een jonge vrouw zich tot het uiterste in om haar familie te redden.
 
Grace Martindale heeft in haar leven meer dan gemiddeld te maken gehad met onheil en tegenslag, en nu haar ouders zijn gestorven, is Grace verantwoordelijk voor haar twee jongere zussen, Hope en Mercy.  Haar beslissing om naar het westen te trekken, lijkt een mooie kans om opnieuw te beginnen, maar in plaats daarvan brengt dit besluit Grace in een moeilijke positie.
 
Grace en haar zussen krijgen van zendeling dr. Marcus Whitman en zijn vrouw toestemming om de winter door te brengen op hun zendingspost. Kort na hun aankomst daar komt Grace pelsjager Alex Armistead tegen. Regelmatig ergert ze zich aan hem, maar ze kan niet ontkennen dat hij haar ook fascineert. Wanneer de mazelen uitbreken en het leven van de mensen op de zendingspost en de Cayuse-indianen in de omgeving wordt bedreigd, is het Alex die Grace helpt bij haar werk als geneeskundige.
 
Als de dood levens begint te eisen, lopen de spanningen tussen de pioniers en inheemse bevolking op en binnen korte tijd bevinden Grace en iedereen die haar lief is, zich in een groter gevaar dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.
Auteur:
PETERSON, TRACIE
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789492408099
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
12,50
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten