Menu Menu

ALLES GEEF IK JOU Reviews (0) Reserveer

ALLES GEEF IK JOU - POTS, LEANNE; EPPING, DINEKE - 9789029737531
Alles geef ik jou is een hartverwarmende kerstbundel geschreven door twee feelgoodauteurs van eigen bodem: Dineke Epping en Leanne Pots.

Leanne neemt je mee naar het bekende Reggeveld, waar de nog maar net naar het dorp verhuisde Amelie vanwege haar passie voor tekenen wordt gevraagd een raamtekeningwedstrijd te jureren. Blij met deze kans de buurt wat beter te leren kennen, stemt Amelie in. Haar medejurylid Tom blijkt echter een harde maar knappe zakenman die helemaal niet zo zit te wachten op deze klus. Wanneer het buurthuis waar Amelie tekenlessen geeft in geldproblemen komt, lijken de werelden van Amelie en Tom onverenigbaar. Of kunnen ze elkaar toch helpen?

Dineke brengt je terug naar het dorpje Almsbrick in de 19e eeuw, waar de vrijgezelle Douglas zich heeft voorgenomen zich nooit meer aan iemand te binden. Om niet zielig over te komen tijdens de feestdagen huurt hij een actrice in om aan zijn beste vrienden te introduceren als zijn verloofde. Actrice Cara weet niet goed wat ze van Douglas voorstel moet denken, maar besluit toch het spelletje mee te spelen totdat ze écht iets voor hem begint te voelen. Maar er is een kerstwonder nodig om Douglas kijk op de liefde te veranderen...
Auteurs:
POTS, LEANNE; EPPING, DINEKE
Pagina's:
288 pagina's
NUR code:
Populaire fiction algemeen (340)
Artikelnr:
9789029737531
NSTC:
501592897   Bekijk andere edities
Status:
Nog niet verschenen
Dit artikel is nog niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Prijs:
20,00
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review